Sök jobbet som bärgare  i Jönköping - kom och trivs med oss!

Linus Bilbärgning söker fler medarbetare till övriga 8 i teamet. Kille eller tjej värderar vi samma om du har huvudet på skaft och vill mer, är lösningsorienterad och driftig. Sök jobbet idag! Våra kunder är i alla åldrar och har olika utmaningar i vardagen, allt från en punktering till en specialtransport. Känner du någon eller är det dig vi letar efter?

Ledigt jobb som bärgare i Jönköping - sök idag!


Bilbärgare har ett rörligt och varierande arbete med bilbärgnings- och bilassistans tjänster. Uppdragen kan handla om att bärga bilar som fastnat eller transportera krockade fordon till bilverkstad eller till lackeringsfirma. Det kan handla om väghjälp med starthjälp, punktering och lås-öppning mm

Sök jobbet nedan eller

Kontakta Ägare Linus Söderberg

Ring om du tycker det blir enklare på tel. 036 - 33 11 560

Vägassistans Jönköping 24H


Linus Bilbärgning finns nära dig i Jönköping, Huskvarna, Mullsjö, Fagerhult, Tranås, Nässjö, Vaggeryd, Bottnaryd, Malmbäck med omnejd. Vad än kunder behöver hjälp med inom vägassistans så finns vi här för privatpersoner och företag.

Bärgning Jönköping


Vi har stor erfarenhet och kompetens vad gäller just bilbärgning, tungbärgning & terrängbärgning. Linus Bilbärgning har jobbat med säkerhet och trygghet i många år och bärgning av bil & lastbil är ett av våra vanligaste jobb.

Transport Jönköping


Vi på Linus Bilbärgning transporterar alla typer av fordon. Vi hjälper er transportera bilar, maskiner, moduler, mctransport, specialtransporter eller andra fordon som behöver flyttas. Vi kör transpoter mellan bostad och verkstad, arbetsplatser, maskinparker och byggen. Kontakta oss så hjälper vi er.

Vår fordonspark


Bärgning i stora delar av Jönköpings län med omnejd | Öppet året runt, dygnet runt. Vi hjälper dig med bärgning & vägassistans 24H och allt inom transport inkl. specialtransporter, rätt utrustning & kunskap för nöjda kunder.

Sök jobbet som Bärgare redan idag

Kom och trivs med oss | Linus Bilbärgning AB.

YKB-utbildning
C-kort
Mekanisk erfarenhet
Ingen fil vald