Maskintransport

Behöver du maskintransport i Jönköping med omnejd?

Maskintransporter i Jönköpings LÄN

Vi har ekipage som har kapacitet till att köra maskintransporter. Noggranna förberedelser. Nå oss dygnet runt. Särskilda anpassningar. Vi kan transportera liftar & båtar i Jönköping med omnejd. Behöver ni transportera grävmaskiner eller andra maskiner kan vi hjälpa er. Välkomna till oss.
 
 

Vi löser problem direkt!

Många gånger kan vi redan på plats lösa de problem som gör att du inte kan ta dig vidare för egen maskin. Linus Bilbärgning erbjuder vägassistans av världsklass. Våra bärgnings- och servicebilar hjälper till med;

Bensinstopp

Feltankning

Låsöppning

Motorstopp

Punktering

Starthjälp

SVAR PÅ Maskintransport? Ring direkt 036-16 55 00

Boka maskintransport online, svar inom 24H. Ring alltid om det är akut!

Vill du bli kontaktad?

Linus Bilbärgning har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.