I behov av en bärgare?

Behöver du bli bärgad i Jönköping med omnejd?

Då har du hittat rätt bärgare, vi finns lokalt och hjälper dig snabbt!

Bilbärgning Jönköping med Omnejd

När du anlitar oss för bärgningsarbete kan du känna dig trygg och säker, vi har kompetensen,  tillstånden och försäkringarna som krävs. Vi hjälper dig i Huskvarna med omnejd.

Tungbärgning HusKvarna med omnejd

 Linus Bilbärgning är din professionelle tungbärgare - vi har utbildningen, tillstånden, fordonen och framför allt erfarenheten som behövs för en snabb och säker tungbärgning i all slags terräng. Vi finns för dig i Jönköping med omnejd.

Terrängbärgning Jönköpings län

Vi utför många av våra arbeten på vägkanten. Vi byter både lastbilsdäck och persondäck, fixar hjullager på lastbilar och utför andra enklare reparationer effektivt och säkert när du behöver dem som allra mest. 

I behov av en bärgare? Ring direkt 036-16 55 00

För livshotande situationer ring 112

Vill du bli kontaktad?

Linus Bilbärgning har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.