I behov av en bärgare?

Behöver du vägassistans i Jönköping med omnejd?

Då har du hittat rätt bärgare, vi finns lokalt och hjälper dig snabbt!

Snabb hjälp vid Bränslestopp

Slut på bränsle i bilen? Linus Bilbärgning är snabbt på plats!

Feltankning i Jönköping med Omnejd

Starta inte bilen! Vi skickar en bärgare som kör dig till närmsta verkstad. 

Låsöppning i HusKvarna

Tappat nyklarna? Vi är utbildade på de flesta bilmärken på marknaden och kan hjälpa till att öppna bilen så att du kommer vidare.

Motorstopp utmed E4? Vi löser det!

Våra servicebilar är utrustade för att hjälpa till med det mesta! Kan vi inte lösa det på plats bärgar vi er till närmsta verkstad.

Punktering i Jönköpings Kommun

Kontakta Linus Bilbärgning - Vi hjälper er på plats eller bärgar er till närmsta verkstad.

Starthjälp i Jönköping

Vi har fullt utrustade servicebilar som är snabbt på plats och hjälper till med allt från urladdade batterier till bensinstopp. 

Vill du bli kontaktad?

Linus Bilbärgning har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.