VI SAMMARBETAR MED BÄRGARE ÖVER HELA SVERIGE - " Vi är din bärgningsfirma i Jönköpings län"

För att vara så effektiva som möjligt och att alltid hjälpa till är sammarbete en viktig del. Nedan kan du läsa mer om några av våra partners. Tillsammans håller vi Sverige rullande.

SOS INTERNATIONAL

"Vägassistans – när som helst och var som helst" SOS International erbjuder det mest omfattande nätverket inom bärgning för den nordiska marknaden – vilket är till stort gagn när du är i behov av vägassistans. 

BJÖRDES BILBÄRGNING

Sedan 1985 har Björdes bärgat bilar i Östergötland, Våra bärgare finns alltid nära dig i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer “bilen går sönder”. 

RAMSTRÖMS BILBÄRGNING

Ett familjeföretag i tredje generationen som från starten 1955. Din bärgare i Västerås, Sala, Fagersta, Eskilstuna, Strängnäs, Köping & Enköping.I behov av bärgning på direkten? Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg!  Vi utbildar även andra bärgningsföretag i Sverige.

LL BILBÄRGNING & TRANSPORT AB

LL Bärgning och Transport AB utför allt från att laga punktering till öppna bilen om du tappat nyckeln eller blivit utelåst. Vi har vägassistan, bärgning och fordonstransport i Skövde och skaraborg med omnejd.

RAMSTRÖMS SYD

Ramströms Syd finns utmed E20 och bemannar Arboga, Kungsör, Eskilstuna & Strängnås med omnejd är din erfarna bärgare nära dig! Boka tid eller ring för akut hjälp, dygnet runt - alla dagar i veckan.
LÄS MER

OLAS REP & BÄRGNING

Vi finns för dig och ditt fordon, vi bemannar hela Åre kommun & Jämtland. Våra bärgare bemannar E14, väg 321, väg 322, väg 336. väg 340 och vår verkstad hjälper till med allt som har ett chassi eller motor.  

SÖLVES BÄRGNINGSTJÄNST

Bärgare utmed E4 & väg 292. En komplett bärgare. Behöver du bärga bilen till verkstad? Hjälper dig även att starta. Sölves utgår från Tierp som ligger utmed E4an mellan Uppsala och Gävle, Sölves bärgare hjälper dig utmed vägen. Ring lokal bärgare NU!

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB

Bärgare i Göteborg med omnejd. BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB är det personliga bärgningsföretaget där närheten till kunden prioriteras. Vi utför vägassistans, bärgning och transporter med kunden i fokus.

Åre Bärgningstjänst

Din bärgare i Åre & Jämtland. Vi hjälper dig oavsett skada, dygnet runt. Vi kör för Viking Bärgningstjänst och samarbetar med SOS International och de flesta försäkringsbolag Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Bärgarna Värmland AB

Bärgarna Värmland jobbar dygnet runt, året om, för att alltid kunna finnas på plats när du behöver hjälp av en bärgare i Karlstad, Arvika, Kristinehamn, Sunne eller Filipstad med omnejd. Vi samarbetar med SOS International, Falck Räddningskår & Viking Sverige. Vi kör även transporter i hela Norden.

Assistance Bärgaren Gotland

Assistance Bärgaren Gotland kan lösa det mesta oavsett plats eller situation. Vi samarbetar med  Falck Räddningskår & SOS international i Visby på Gotland. 

Kenneths Bilbärgning

Vi finns för dig i Halmstad med omnejd. Kenneths Bilbärgning bärgar och transporterar åt försäkringsbolag. Vi har en  komplett mobil verkstad och har möjligheten att byta och reparera däck på plats.

KLANG BILRÄDDNING

KLANG - Strömstad Bilräddning AB - Vi är din lokala bärgare i Norra Bohuslän som utgår från Strömstad & Tanumshede. Vi åtar oss uppdrag från Halden i Norge till Munkedal i Sverige med andra ord ser vi till att E6:an flyter på som den ska. 

BÄRGNINGS-NIKLAS AB

Bärgnings-Niklas Vägassistans erbjuder sina kunder en heltäckande bilassistans i nästan hela Västra Götaland. Vanliga uppdrag; bärgning, starthjälp, feltankning, låsöppning, jourreparationer och maskintransporter.

SS BÄRGAREN

SS Bärgaren AB främsta arbetsområde för sina Bärgare är Varberg och Falkenberg med omnejd med bärgningstjänster & vägassistans. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, räddningstjänst, larmcentraler och polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet.

DONALDS BILBÄRGNING

Vi har resurserna i Skåne. Donalds utför kvalificerade bärgningar åt samtliga försäkringsbolag i Helsingborg, Lund och Malmö! Med hög kompetens och en rejäl vagnpark utför vi restvärdesbärgningar i hela Sydsverige.

MALMÖ-VELLINGE BÄRGAREN

Malmö-Vellinge Bärgaren löser allt inom bärgning i Vellinge, Trellborg och Malmö med omnejd. Vi anlitas av alla ledande försäkringsbolag, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och vägassistans när som helst på dygnet.

Sydlarm AB

SYDLARM AB Din lokala bärgare med bilbärgning, tungbärgning, terrängbärgning och TMA bil. Vi finns för dig i Tomelilla, Ystad, Sjöbo, Skurup och Simrishamn's Kommun. Otroligt kunniga och fantastisk service. 

KUNGSÄTERS BÄRGNINGSTJÄNST

Vi arbetar först och främsta i Marks kommun men åtar oss bärgningsuppdrag i delar av Hallands kommun. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet.

HP MOTOR & BILBÄRGNING

Bärgare i Härjedalen och stora delar av Jämtland. Vi på Hp Motor & Bilbärgning samarbetar med SOS International, Falck Räddningskår (Redgo) och för dig som har  Vägassistansförsäkring

LOTTAS BÄRGNINGSTJÄNST

Lottas Bärgningstjänst samarbetar med SOS International, Falck Räddningskår (Redgo). För oss är bärgning inte bara ett jobb utan mer en livstil. Vi finns i Vetlanda och Sävsjö kommuner med omnejd

Facebook

Följ Linus Bilbärgning på Facebook

Instagram

Följ Linus Bilbärgning på Instagram

I behov av en bärgare? Ring direkt 036-16 55 00

För livshotande situationer ring 112

Vägasisstans i Jönköping med omnejd

När du anlitar oss för bärgningsarbete kan du känna dig trygg och säker, vi har kompetensen,  tillstånden och försäkringarna som krävs. 

Läs mer

bärgning i Jönköping med omnejd

 Linus Bilbärgning är din professionelle tungbärgare - vi har utbildningen, tillstånden, fordonen och framför allt erfarenheten som behövs för en snabb och säker bilbärgning i all slags terräng.

Läs mer

Transport i Jönköping med omnejd

Vi utför många av våra arbeten på vägkanten. Vi byter både lastbilsdäck och persondäck, fixar hjullager på lastbilar och utför andra enklare reparationer effektivt och säkert när du behöver dem som allra mest. 

Läs mer

Vill du bli kontaktad?

Linus Bilbärgning har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.