I behov av en bärgare?

Tungbärgning i Jönköping

Behöver du bärgning AV Lastbil i Jönköping med omnejd?

Då har du hittat rätt bärgare!

Tungbärgning att lita på

Våra tungbärgare och vår rullande servicebil för tunga fordon har med sig reservdelar till din lastbil, vi har ett mindre lager luftbälgar & batterier, tillgång till däck 24H, samt hydralslangar till bakgaveliftar. Har du fått punktering och har ett reservhjul, ring så hjälper vi dig även att skifta.

Vi löser Tunga problem direkt!

Många gånger kan vi redan på plats lösa de problem som gör att du inte kan ta dig vidare för egen maskin. Linus Bilbärgning erbjuder tungbärgning. Våra bärgnings- och servicebilar hjälper till med;

Bensinstopp

Feltankning

Låsöppning

Motorstopp

Punktering

Starthjälp

I behov av en bärgare? Ring direkt 036-16 55 00

För livshotande situationer ring 112

Vill du bli kontaktad?

Linus Bilbärgning har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.