BÄRGNING AV BIL TILL VERKSTAD I JÖNKÖPINGS KOMMUN

Linus Bilbärgning erbjuder professionell och tillgänglig bilbärgningstjänst med fokus på att transportera fordon till verkstaden i Jönköpings kommun. Vid behov av bärgning, oavsett om din bil inte startar eller om du behöver transportera den till en verkstad, är vi tillgängliga dygnet runt. Kontakta oss på telefonnummer 036 - 16 55 00 för att boka tid och få information om priser för biltransport inom Sverige.

Vår larmcentral är öppen dygnet runt, och vi erbjuder även vägassistans oavsett tid på dygnet. Linus Bilbärgning strävar alltid efter att utföra reparationer på plats om möjligt. Vi är bara ett lokalsamtal bort och garanterar att vara på plats inom 60 minuter.

För mindre brådskande ärenden har du möjligheten att göra en enkel prisförfrågan online. Vi återkommer snabbt med ett prisförslag. Linus Bilbärgning är dedikerade till att underlätta och effektivisera processen att transportera din bil till verkstaden i Jönköpings kommun.

Prisförfrågan transport verkstad

Trafikförsäkring
Halvförsäkring
Helförsäkring
extra assistansförsäkring
saknar försäkring
Annat

Kontaktperson

Genom att skicka in förfrågan godkänner jag att Linus Bilbärgning använder mina personuppgifter för att fullgöra vårt åtagande och ge återkoppling till er.

Bärgning I Jönköping med omnejd

 Linus Bilbärgning är din professionelle tungbärgare - vi har utbildningen, tillstånden, fordonen och framför allt erfarenheten som behövs för en snabb och säker bilbärgning i all slags terräng.

Vägassistans I Jönköping med omnejd

När du anlitar oss för bärgningsarbete kan du känna dig trygg och säker, vi har kompetensen,  tillstånden och försäkringarna som krävs.

Transport I Jönköping med omnejd

Vi utför många av våra arbeten på vägkanten. Vi byter både lastbilsdäck och persondäck, fixar hjullager på lastbilar och utför andra enklare reparationer effektivt och säkert när du behöver dem som allra mest. 

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

" Otroligt grym service av Joakim som hjälpte oss. På plats snabbt och väldigt proffsig och engagerad! "

"Trevligt bemötande och enkla att ha att göra med.
Rekommenderas!"

Towing:  036 - 16 55 00

Tow trucks near me in Jönköping