Då har hittat rätt! Linus  bilbärgning är snabbt på plats!

Behöver du vägassistans och hjälp när du tankat fel bränsle i Jönköping med omnejd?

Slut på bensin, diesel Eller el på bilen?

Ibland händer det att man missar macken, glömmer att tanka eller helt enkelt råkat ut för något oplanerat. Ring oss direkt så ser vi till att skicka ut en servicebil till er med med en dunk bensin eller diesel. Står du längst med vägen i Jönköping med omnejd och har urladdade batterier i bilen? Skulle det vara så att du når med laddning till nästa laddningsstation, då bärgar vi dig dit.

Vill du bli kontaktad?

Linus Bilbärgning har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.