Bild Galleri FRÅN Bärgare

Behöver du bilbärgning eller vägassistans i Jönköping med omnejd?

Då har du hittat rätt bärgare! Följ oss gärna på Facebook och Instagram. Vi finns när du behöver hjälp.

I behov av en bärgare? Ring direkt 036-16 55 00

För livshotande situationer ring 112

Vägassistans i Jönköping & E4

När du anlitar oss för vägassistans kan du känna dig trygg och säker, vi har kompetensen,  tillstånden och försäkringarna som krävs. 

Läs mer

Bärgning av lätta & tunga fordon

 Linus Bilbärgning är din professionelle tungbärgare - vi har utbildningen, tillstånden, fordonen och framför allt erfarenheten som behövs för en snabb och säker bärgning i all slags terräng.

Läs mer

Transport Till verkstad

Vi utför många av våra arbeten med start från vägkanten eller parkeringsplaten. Fordonet kan stå lätt eller svårt till för vår bärgningsbil, men våra erfarna har snart fordont på flaket eller kopplat. Snart är du påväg igen med din bil. 

Läs mer

Vill du bli kontaktad?

Linus Bilbärgning har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.