Försök inte starta bilen! Linus  bilbärgning är snabbt på plats!

Behöver du vägassistans och hjälp när du tankat fel bränsle i Jönköping med omnejd?

Starta aldrig bilen vid feltankning

Tankat fel bränsle? Det viktigaste är att du inte kör vidare. Har du råkat starta bilen så stäng av den direkt. Rulla bilen till sidan och invänta hjälp.

Vad händer nu?

Har du inte startat bilen kan det räcka med att vi pumpar ur tanken. Har man däremot startat bilden så har förmodligen bränslet pumpats runt i motorn och det kräver en större instats. Oavsett är det alltid bäst att bärga bilden till närmsta verkstad så att du får professionell hjälp med bilen.

Vill du bli kontaktad?

Linus Bilbärgning har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.