Vägassistans & Bärgning På Vrigstad

Behöver du vägassistans, bärgning eller transport i Vrigstad  och Väg 30 med omnejd? Då har du hittat rätt bärgare! Bara ett lokalt samtal bort! Påväg mellan  Sävsjö och vetlanda eller Jönköping och Lammhult. Ring Linus Bilbärgning, vi hjälper dig när oturen varit framme. 

Ring 036-165500

BÄRGNING & VÄGASSISTANS på Vrigstad & Väg 30

Vägassistans & Bärgning av erfaren bärgare i Vrigstad, Lundby, Boestad, Svenstorp, Hylletofta, Norra Ljunga med omnejd som samarbetar med flesta försäkringsbolag och SOS international. Vi hjälper till med starthjälp, punktering, feltankning, bränslestopp och mycket mer. Bara ett lokalt samtal bort. Vi har en rullande verkstad för tungtrafik och kan reparerar. Vid behov utför vi bärgning till verkstad. Bara ett lokalt samtal bort.

Linus Bilbärgning AB

Bärgningsstation nära Vrigstad

Jourbärgare: 036 - 16 55 00

JOUR BÄRGARE i Vrigstad

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Meddelande

" Otroligt grym service av Joakim som hjälpte oss. På plats snabbt och väldigt proffsig och engagerad! "

Christopher Åhlander

" 2 minuter framkörning, glad och trevlig. "

Martin Lorefors

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.