Vägassistans & Bärgning I Skruvhult och utmed Väg E 504

Behöver du vägassistans, bärgning eller transport i Skruvhult eller utmed väg E 504 med omnejd? Då har du hittat rätt bärgare! Bara ett lokalt samtal bort! Påväg mot E4 eller Tranås. 

Ring 036-165500

BÄRGNING & VÄGASSISTANS Skruvhult och utmed E 504

Vägassistans & Bärgning av erfaren bärgare i Skruvhult, Hålan, Hakebo eller Startebo med omnejd som samarbetar med flesta försäkringsbolag och SOS international. Vi hjälper till med starthjälp, punktering, feltankning, bränslestopp och mycket mer. Bara ett lokalt samtal bort. Vi har en rullande verkstad för tungtrafik och kan reparerar. Vid behov utför vi bärgning till verkstad. Bara ett lokalt samtal bort.

Linus Bilbärgning AB

Bärgningsstation nära Skruvhult

Jourbärgare: 036 - 16 55 00

JOUR BÄRGARE i Skruvhult

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Meddelande

" Otroligt grym service av Joakim som hjälpte oss. På plats snabbt och väldigt proffsig och engagerad! "

Christopher Åhlander

" 2 minuter framkörning, glad och trevlig. "

Martin Lorefors

Linus Bilbärgning AB

Lockebovägen 15

55614 Jönköping

Org.nr: 556914-0691

GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Linus Bilbärgning AB.